Ar jauno grupu festivālu "Bliez no bedres" Ķekavā un rokfestivālu "Kafijas vakars Pilskalnos" piektdien, 4. jūnijā tiks atklāta vasaras festivālu sezona Latvijā.

"Bliez no bedres" norisināsies 4. jūnijā, pie Ķekavas sākumskolas. Festivāls notiks jau otro gadu, un tā mērķis ir veicināt jauno rokgrupu profesionālo attīstību un popularitāti.

Pasākumā piedalīsies jaunās grupas "Between the Lines", "Can_Zone", "Klusā Stunda", "Man-hu", "Mismach", "Sacramental", "Seat Free" un "The Highway". Katra grupa izpildīs vienu obligāto dziesmu savā kaverversijā un divas orģināldziesmas. Uzvarētāji balvā saņems dziesmas ierakstu "GG Audio" studijā.

Pēc jauno rokgrupu konkursa uzstāsies grupa "Tumors" un pagājušā gada skatītāju simpātiju balvas ieguvēji no grupas "The Afternoon".

Pasākuma sākums 21:00. Ieeja bez maksas.

"Kafijas vakars Pilskalnos" norisināsies divas dienas – 4. un 5. jūnijā, Talsu rajona Sabiles novada "Pilskalnos". Festivālā, kas šogad notiks piekto reizi, kopskaitā uzstāsies 46 mākslinieki. Festivālā darbosies dzīvās mūzikas skatuve, kā arī elektroniskās mūzikas telts.

Festivālā uzstāsies grupas "Trakmēnes", "Cacophonics", "Monologs Divatā", "Rebel Riot", "Jūdas Graši", "Mežonīgais Rieksts", "Toms Londons", "Apēdājs", "Mismach", "Hospitāļu iela", "Baložu pilni pagalmi", "Voiceks Voiska", "Standart", "Age of Stones", "In the Box", "Meribel" un Andis Grīva. Tāpat sagaidāma turbofolka grupas "Oranžās brīvdienas" uzstāšanās, kas pēc šī festivāla dosies koncertēt pa Eiropu.

Festivāla ieejas maksa uz abām dienām ir 5 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!