Fonda “Viegli” ikgadējie Ziemassvētku koncerti “Kāds esi, nāc” notiks 13., 14. un 15. decembrī, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā. 15. decembra noslēdzošo koncertu būs iespējā redzēt tiešraidē TV un internetā, taču vēlāk tā ieraksts tiks atskaņots arī radio.

Tiešraidi būs iespējā redzēt "Lattelecom" televīzijas kanālā "STV Pirmā" un internetā plkst. 22:00. Koncerta ieraksts skanēs 26. decembrī plkst. 19:05 Latvijas Radio 1 ēterā un Ziemassvētku brīvdienu laikā radio "SWH".

Joprojām pieejamas biļetes uz 14. decembra koncertu plkst. 21:30 un papildkoncertu 15. decembrī plkst. 21:30.

Koncertos uzstāsies fonda "Viegli" mūziķi Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Jānis Holšteins-Upmanis, Raimonds Gusarevs, Jānis Strapcāns, Kārlis Kazāks un citi fonda dalībnieki.

"Šogad koncertos būsim paši - kādi esam. Visā savā raibajā sastāvā - uz skatuves gan tie, kuru darbs ir saistīts ar mūziku, gan tie, kuri ikdienu pavada vairāk visu plānojot. Tāds pozitīvs tabora gars. Draugi sanāk un dzied visi. Jo tā mēs arī rakstījām albumu - visi kopā radot to īpašo atmosfēru. Mūsu mazo, intīmo "kvarķirņiku" sajūtu mēģināsim šogad izspēlēt caur negaidītu scenogrāfijas risinājumu, paldies Agnesei Kauperei un Viesturam Meikšānam par ideju un risinājumu. Tas noteikti iedos mums pavisam citu stāju uz skatuves," pirms koncertiem savas sajūtas atklāj fonda "Viegli" dibinātāja un mūziķe Māra Upmane-Holšteine.

Savukārt fonda "Viegli" dibinātājs un mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis stāsta: "Tik savdabīgs, kupls un ikdienā reti sastopams sastāvs vien ir ko vērts! Muzicēt kopā ar mīļiem kolēģiem man vienmēr sagādā baudījumu, tāpēc šos koncertus gaidu ar nepacietību, jo, gluži vienkārši, gribas muzicēt. Ja vēl iemesls ir tik īpašs - jaunā albuma "Loks paliek vaļā" dziesmas, tad man jāsecina tikai viens - koncertos pumpuri sprāgs!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!