Foto: F64

Lielkoncertā "Fono Cēsis", kas Cēsu pilsētas svētku laikā 26. jūlijā norisināsies pie mūzikas kluba "Fonoklubs", uzstāsies astoņas grupas, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Koncerta programmu veido tādi pašmāju mūziķi kā "Linga", Miks Dukurs, "Band Mango", Roberts Gobziņš un "Resnie Putni", "Dzelzs Vilks", kā arī Haralds Sīmanis, kurš sestdien plkst. 14.40 atklās pasākumu.

Tāpat pasākumā viesosies arī īpašie viesi no Izraēlas - sintpopa duets "Bill & Murray", kā arī elektroniskās mūzikas kvartets - "Bonafide 3000", kas Latvijas klubu auditorijai ir spilgtā atmiņā no iespaidīgajiem koncertiem šī gada februārī.

Par dejām pēc pasākuma gādās radio personība un dīdžejs Toms Grēviņš, kurš koncerta organizatoriem ir uzticams kolēģis kopš festivāla "Fonofest" pirmsākumiem.

Lielkoncerts norisināsies 26. jūlijā, kad "Fonoklubam" pieguļošajā teritorijā Līvu laukumā tiks izbūvēta atsevišķa lielā skatuve. "Fono Cēsis" ietvaros paralēli darbosies arī kluba skatuve, kuras programma tiks izziņota tuvojoties pasākumam.

Festivāla rīkotāji atgādina, ka pēc "Fonofest" slēgšanas organizatoru komanda darbību ir izvērsusi mūzikas kluba "Fonoklubs" ietvaros, taču, ņemot vērā, ka vēlme vasaras laikā rīkot ko lielāku neesot mitējusies, šogad ir aizsākta jauna tradīcija - "Fono Cēsis" lielkoncerts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!