Foto: Publicitātes foto

Festivāls "Summertime – aicina Inese Galante", kas nedēļas garumā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē pulcēja vairākus simtus operdīvas talanta cienītājus, noslēdzies ar grandiozu koncertu "Gala Galante". Koncertā piedalījās spilgtākās ārzemju un pašmāju mūzikas zvaigznes – Inese Galante, Andreas Šāgers, Oļesja Petrova, Rejs Veids, Aleksandrs Antoņenko, Bonita Haimena, Sergejs Jēgers, Intars Busulis, Dons un daudzi citi, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

"Šogad mēs sniedzām mūsu klausītājiem desmitgades krāšņākās emocijas. Bija iespēja aizlūgt par Baltijas jūru, dejot līdzi Āfrikas ritmiem, sajust spāņu temperamentu, dziedāt līdzi krievu romancēm, iztrakoties Balkānu mūzikas ekspresīvajos ritmos un aizmirsties, klausoties opermūzikas iespaidīgākos skaņdarbus.

Tas, ko šogad sajuta klausītāji, ir rūpīgi lolotā festivāla sirds, kurai straujāk pukstēt lika brīnišķīgā festivāla komanda, kas ar neatlaidīgu darbu spēja atvest uz Jūrmalu pasaules līmeņa zvaigznes. Es esmu pārliecināta, ka arī nākamos desmit gadus festivāls ļaus iemirdzēties labākajām pasaules mūzikas zvaigznēm," stāsta festivāla organizatore, operdziedātāja Inese Galante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!