Foto: F64

Svētdien, 15. martā, "Arēnā Rīga" iespaidīgu šovu sniedza ASV superzvaigzne Keitija Perija (Katy Perry). Krāšņa horeogrāfija, sarežģīti triki, neskaitāmas kostīmu maiņas un salūts noslēgumā - dziedātāja apliecināja ārvalstu presē jau izskanējušās ziņas, ka Keitijas Perijas "Prismatic World Tour" šovs ir viens no šobrīd labākajiem uzvedumiem pasaulē. Koncertu noskatījās aptuveni 11 000 skatītāju, visas biļetes bija izpārdotas jau vairākas dienas pirms pasākuma norises, vēsta koncerta rīkotāji.

Keitijas Perijas koncertā tik konstatēti arī prasmīgi biļešu viltojumi - cilvēki, kas bija iegādājušies biļetes no pārpircējiem, pie ieejas piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu, jo iekļūšana pasākumā tika liegta.

Koncertaģentūra "FBI" atgādina, ka tikai iegādājoties biļetes pie oficiālajiem biļešu izplatītājiem, tiek garantēts biļešu autentiskums.

Jau 6. aprīlī "Arēnā Rīga" uzstāsies superzvaigzne, viena no šovbiznesa slavenākajām personībām, britu mūziķis Robijs Viljamss.

Arī biļetes uz Robija koncertu ir izpārdotas. 23. martā pārdošanā nonāks pēdējās biļetes - neizpirktās biļešu rezervācijas, tāpēc sekojiet informācijai koncertaģentūras "FBI" sociālajos kanālos.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

Roar 

Part of Me 

Wide Awake 

This Moment / Love Me 

Dark Horse 

E.T. 

Legendary Lovers 

I Kissed a Girl 

Hot N Cold 

International Smile / Vogue 

By the Grace of God 

The One That Got Away / Thinking of You (Acoustic) 

Unconditionally 

Megamix Dance Party 

Walking on Air 

This Is How We Do / Last Friday Night (T.G.I.F.) 

Teenage Dream 

California Gurls

Birthday 

Firework

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!