Foto: LETA

Svētdien pārpildītā "Arēnā Rīga" ar iespaidīgu Koncertaģentūras FBI rīkotu šovu koncertturnejas "Kiss Me Once" ietvaros uzstājās popzvaigzne Kailija Minoga.

Dziedātāja sniedza krāšņu priekšnesumu, lielāko hitu pavadījumā, piedāvājot nevainojamu gaismu, video, horeogrāfijas un kostīmu harmoniju.

Grandiozā skatuve koncerta laikā piedzīvoja daudzas transformācijas un dažādi elementi papildināja ikvienu dziesmu. Jau pirmās kompozīcijas "Les Sex" laikā uz skatuves parādījās dīvāns milzīgu lūpu formā, bet koncerta tālākajā gaitā klātesošos pārsteidza gan Kailijas Minogas krāšņie tērpi, ko speciāli turnejai darinājuši tādi modes mākslinieki kā Žans Pols Gotjē, Džūljena Makdonalda, "Dolce & Gabbana" un "Marchesa", gan iespaidīgās vizualizācijas. Savukārt hitu "I Should Be So Lucky" dziedātāja izpildīja improvizētā putu vannā.

Uz Kailijas Minogas koncertu bija ieradies arī viens no dziedātājas pašmāju kvēlākajiem faniem - grupas "Zaķis" līderis Normunds Zaķis.

"Koncerts bija reibinošs, satriecošs šovs! Ja es varētu viņai pateikties par burvīgo priekšnesumu, es būtu laimīgākais cilvēks pasaulē!" pēc koncerta ar "Delfi Kultūra" sajūsmināti iespaidos dalās Zaķis.

Viņš atklāj, ka dziedātāja publikai stāstījusi, ka labi atceras savu iepriekšējo koncertu Rīgā. "Viņa teica, ka atceras - toreiz ārā bija tik auksti, bet publika bija tik silta," teic Zaķis.

Viņaprāt, šovs bijis ļoti augstā līmenī - gan horeogrāfija, gan skatuves iekārtojums, gan dziesmu izvēle ļoti priecējusi Zaķi. "Prieks, ka jaunās koncertturnejas ietvaros Kailija nodziedāja arī visas fanu iecienītākās dziesmas!"

"Jutos kā mazs puika, kā pirmo reizi ejot uz randiņu. Tā bija barība manai dvēselei. Savā vecumā Kailija izskatās lieliski! Pat, ja viņai bijušas plastiskās operācijas, man vienalga - viņa ir lieliska!" sajūsmā ir Zaķis.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

Les Sex
In My Arms
Timebomb
Wow
Step Back in Time
Spinning Around
Your Disco Needs You
On a Night Like This
Slow
Chasing Ghosts (video)
Enjoy Yourself
Hand on Your Heart
Never Too Late
Got to Be Certain
I Should Be So Lucky
Skirt
Need You Tonight
Sexercize
Sex Segue
Can’t Get You Out of My Head
Kids
Beautiful
Kiss Me Once
Get Outta My Way
Love at First Sight
Locomotion
All the Lovers
Into the Blue

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!