Foto: LETA
Piektdien Liepājā jau septīto reizi vārtus vēra viens no košākajiem vasaras pasākumiem – festivāls "Summer Sound". Festivāls norisinājās no 28. līdz 29. jūlijam un šogad tas apmeklētājus pārsteidza ar tropiskā stilā iekārtotu pludmali, vairākām jaunām skatuvēm un krāšņu muzikālo programmu.

Pirmajā dienā uz lielās skatuves festivāla viesus sagaidīja "Tehnikums un Ozols", bet galvenie mākslinieki bija dīdžeju trio "Cheat Codes" no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne "Felix Jaehn", kā arī franču dīdžejs un producents "Klingande", dāvājot pludmales ballītes apmeklētājiem skaļu un enerģisku deju nakti.

Otrajā festivāla dienā par pozitīvu atmosfēru Liepājas pludmalē gādāja reperis Edavārdi, "Bermudu Divstūris", "Very Cool People", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Deeper Upper", "Triana Park", "Satellites LV" un vesela virkne citu pašmāju mākslinieku. Savukārt uz festivāla lielās skatuves uzstājās Dons, liekot trīsēt ne vieniem vien ceļgaliem.

Kā portālam "Delfi" atklāj pasākuma rīkotāji, pirmajā festivāla dienā Liepājas pludmalē pulcējies pēdējos trīs gados lielākais apmeklētāju skaits. Pludmales festivāls "Summer Sound" norisinājās no 28. līdz 29. jūlijam ar vairāk nekā 40 pašmāju un ārzemju mākslinieku piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!