Foto: F64

Rīgas centrā, Stacijas laukumā uz brīvdabas skatuves "Origo Summer Stage" uzstājās dziedātājs Normunds Rutulis atsakņojot dziesmas no sava jaunā albuma "Vēl viens laimīgs rīts" un retāk dzirdētās iepriekšējo albumu kompozīcijas.

Rutulis koncertā uzstājās kopā ar grupu – Robertu Rasu (bass, kontrabass, midi bass), Anriju Grinbergu (sitamie instrumenti), Māri Ozolu (taustiņi, mutes ermoņika) un Uldi Beitiņu (ģitāras).

Šī gada maijā izdots Normunda Rutuļa devītais solo albums "Vēl viens laimīgs rīts", kura muzikālo materiālu veido divpadsmit Ingus Feldmaņa dziesmas Jāņa Ķirša aranžijā.

"Un atkal lieku jaunu bildi iekšā! Tas ir tik labi, ka man ir iespēja dreifēt starp mūzikas žanriem un nebūt piesaistītam vienam uz mūžu. Mēdz sacīt, ka katrs nākamais mākslinieka darbs ir labāks par iepriekšējo. Šī tēze darbojas arī šajā gadījumā. Te jūtams mans briedums, un tajā paša laikā - jauneklīgums. Iespējams, kādā brīdī šķitīs, ka esmu kļuvis mazliet svešāks, tomēr romantiku pazaudējis neesmu. Galvenais - esmu mūzikā, kas mani dara laimīgāku," par jauno albumu stāsta Normunds Rutulis.

Kultūras aktivitāšu centrs "Origo Summer Stage" Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, aicinot apmeklēt dažādu pašmāju un arī ārvalstu mūziķu koncertus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!