Foto: DELFI
Trešdien, 18. jūlijā, pirmie fani jau varēja saņemt šā gada "Positivus" festivāla aproces, klātienē ierodoties "Palladium" koncertzālē.

Festivāla biļetes pret aprocēm Rīgā varēs samainīt arī 19. jūlijā no pulksten 13.00 līdz 20.00 un piektdien, 20. jūlijā, no pulksten 13.00 līdz 18.00.

Rīgā biļetes pret aprocēm samainīt varēs tikai festivāla trīs dienu ieejas biļetes, trīs dienu Jauniešu biļetes, kā arī biļetes ieejai Telšu pilsētiņā, ko pret Telšu pilsētiņas aproci samainīs tikai kopā ar trīs dienu festivāla biļeti. Katram biļetes īpašniekam pēc savas aproces jāierodas personīgi.

Lai "Palladium" check-in punktā pret aproci apmainītu trīs dienu jauniešu biļeti, jaunietim jāierodas kopā ar pieaugušo, kam ir derīga trīs dienu biļete, kā arī jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, kas ļautu pārliecināties par jaunieša vecuma atbilstību šīs biļetes veidam. Jaunieša biļetes attiecas uz jauniešiem vecumā no 11 līdz 16 gadiem (ieskaitot).

Tiem, kuri biļetes iegādājušies ar ISIC kartes īpašnieka atlaidi, pie biļešu maiņas jāuzrāda derīga sava ISIC karte.

Vienas dienas biļetes, divu dienu biļetes un VIP biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt tikai "Positivus" norises dienās check-in teltīs pie ieejas.

Jau ziņots ka "Positivus" festivāls šogad notiek no 20. līdz 22. jūlijam. Festivāla galvenie mākslinieki ir "Nick Cave & The Bad Seeds", "The Prodigy" un "Years & Years". Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi mākslinieki kā Tove Lo, Mura Masa, Lauv, Torres, "The Barr Brothers", Youngr, Jeremy Loops, Marlon Williams, Ivan Dorn, MESA, "Dagamba", Noëp, Confidence Man, Justinas Jarutis, Juris Kaukulis un "Jauno Jāņu orķestris", Vladislavs Nastavševs/"Ezeri", Edavārdi, "Frankie Animal", ansis, "Tehnikums", "The Family Dog", "Autographic", Praga II, "nesen", "Polifauna", "Laika suns", "Regīna", "Sigma", GBDJ un daudzi citi.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Positivus" mājaslapā un "Biļešu servisa" kasēs, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!