Foto: DELFI

"Prāta Vētras" jaunā albuma pirmais singls "Ziemu apēst" no 10. februāra radiostaciju ēterā, bet dziesmas videoversija – "Lattelecom" televīzijā un "ziemuapest.lv".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Ziemuapest.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas "Ziemu apēst" skices autors ir Jānis Jubalts, kurš sākotnēji dziesmu grupas biedriem īsti nav pat gribējis rādīt.

"Pēc neilgas pierunāšanas mēs dzirdējām iestrādi, un, jāsaka, tā mūs uzreiz apbūra gan ar savu vienkāršību, gan neparastajiem vārdiem," stāsta Renārs Kaupers.

Daļu dziesmas teksta Jānis Jubalts esot veidojis saliekot bilžu parakstus, atrastus sociālajā vietnē "Instagram". Līdzīgi kā ar dziesmu "Maybe" un "Lantern" ierakstu, gan "Ziemu apēst" mūzika, gan teksts esot radies ātri un ieraksta procesā īpaši nav mainīts.

Berlīnē ierakstīto albumu "7 soļi svaiga gaisa" jau šobrīd ir iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "eKase.lv" - katram pircējam dāvanā jaunais singls "Ziemu apēst" mp3 formātā.

Izvēloties albumu saņemt kādā no "DPD Paku Bode" vietām visā Latvijā, tā piegāde ir bez maksas dienu pirms albuma oficiālās iznākšanas.

Jau ziņots, ka "7 soļi svaiga gaisa" koncerti notiks 25. jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, 31. jūlijā Ventspilī, Reņķa dārzā, 15. augustā Valmierā, Pauku priedēs un noslēguma koncerts 29. augustā, Rīgā, "New Hanza City" teritorijā.

Biļešu tirdzniecība tikai pirmās trīs dienas par īpašu cenu – 21 eiro "eKase.lv" un tirdzniecības centra "Spice" info centrā. Fotogalerijā - ieskats pirmajā biļešu pārdošanas dienā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!