Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien, 29. martā, Londonā tuvākie draugi un radi privātā bēru ceremonijā atvadījās no dziedātāja Džordža Maikla, informē britu raidsabiedrība BBC.

Jau ziņots, ka 53 gadu vecumā pagājušā gada Ziemassvētkos miris pasaulē slavenais dziedātājs Džordžs Maikls.

Ģimene paziņojumā norādījusi, ka tā bijusi "maza un privāta ceremonija'", kuru trešdien apmeklējuši tikai ģimenes locekļi un tuvākie draugi.

Paziņojumā ģimene izteikusi pateicību visiem faniem, kas sūtījuši atbalsta un līdzjūtību vēstules.

"Mēs varam apstiprināt, ka šodien notika dziedātāja Maikla Džordža bēru ceremonija. Ģimene un tuvākie draugi pulcējās mazā un privātā ceremonijā, lai atvadītos no mīļotā dēla, brāļa un drauga," teikts ģimenes paziņojumā medijiem.

Šī gada marta sākumā tapa zināms, ka Maikls mūžībā devies dabīgā nāvē – viņš miris dilatācijas kardiomiopātijas ar miokardītu un aptaukotas aknas dēļ, Tāpat Oksfordšīras vecākais kriminālizmeklētājs Darens Salters sacīja, ka izmeklēšana ir izbeigta.

Jāatzīmē, ka dilatācijas kardiomiopātiju var izraisīt narkotisko vielu lietošana – to ietekmē sirds kļūst palielināta un vāja, mazinās tās spējas pumpēt asinis. Pēc mūziķa nāves vairāki viņam pietuvināti cilvēki medijiem stāstīja, ka viņš esot bijis atkarīgs no narkotikām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!