Foto: DELFI
Ceturtdienas, 19. jūlija vakarā vārtus vērusi "Positivus" telšu pilsētiņa un pirmie apmeklētāji jau ieradušies, lai iekārtotos turpmāko dienu festivāla atmosfēras baudīšanai.

Kā novēroja portāls "Delfi", telšu pilsētiņā valda nepiespiesta, jautra atmosfēra un rāms vakara miers. Pirmie iemītnieki jau uzslējuši teltis, citi stiepj piepūšamos matračus, saliekamos krēslus, guļammaisus, un pat segas un spilvenus. Savukārt tie, kuri tikuši galā ar iekārtošanos, jau nodevušies gan sportiskām aktivitātēm, gan spirdzinājumiem un mierīgai vakarēšanai pie teltīm.

Jau festivāla priekšvakarā vairāki "Positivus" apmeklētāji ir uzposušies krāšņos kostīmos, rotājušies ar oranžajām ziedu virtenēm un citiem aksesuāriem.

Tāpat daudzviet jau slejas festivāla karogi un citas atpazīstamības zīmes. Pie teltīm plīvo gan Latvijas, gan Norvēģijas un Somijas karogi. Festivāla telšu pilsētiņas pirmo viesu vidū ir arī mūzikas mīļotāji no Igaunijas un Krievijas.

Jau ziņots, ka "Positivus" festivāls šogad notiek no 20. līdz 22. jūlijam. Festivāla teritorija tiks atvērta 20. jūlijā, pulksten 12.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!