Foto: Publicitātes foto

Ar Gala koncertu, Dzintaru koncertzālē noslēdzās "Ineses Galantes fonda" organizētais "Summertime - aicina Inese Galante" festivāls.

Kā vēsta pasākuma rīkotāji, šogad Inese Galante Latvijas sabiedrībai dāvāja daudzus skaistus mirkļus un daudzus pārsteigumus – ticis nodibināts Ineses Galantes fonds, kurš šogad uzņēmās visus festivāla "Summertime" organizatoriskos darbus un piedāvāja festivāla apmeklētājiem pasaules klases mūziķus. Sevi parādīt tika dota iespēja arī jaunajiem Latvijas talantiem. Lai arī šī gada festivāls ir noslēdzies, fonda darbība turpinās un tā radošā komanda jau sāk strādāt pie nākamo projektu plānošanas.

"Visiem, kuri mani atbalstīja, kuri atbalstīja festivālu un jaundibināto fondu, saku sirsnīgu paldies. Ļoti ceru, ka spēšu dot vairāk nekā ņemu un, ka mana fonda darbība būs lietderīga un vajadzīga daudziem. Mūsu-mākslinieku uzdevums ir iedvesmot. To arī darīsim," norāda Galante.

Inese Galantes fonds ir izveidots ar mērķi organizēt dažāda mēroga koncertus un radoši mākslinieciskus projektus, muzikālās nometnes, meistarklases, koncertēt reģionos un pilsētās visā Latvijā, atbalstīt jaunos talantus - mūziķus, dodot viņiem iespēju attīstīt un realizēt savu talantu, bet jau atzītiem māksliniekiem, kuri lielākoties uzstājas ārzemēs, palīdzēt regulāri sniegt koncertus arī savā dzimtenē. Tāpat fonds nodarbojas ar dažādu kultūras un labdarības projektu organizēšanu.

Fonda Goda padomē darbojas valsts prezidents Andris Bērziņš, Vaira Vīķe Freiberga, Aleksandrs Antoņenko, Sergejs Jegers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!