Grupa "Garbage" patlaban ierakstu studijā strādā pie jauna albuma, kas sekos 1998.gadā iznākušajam "Version 2.0". Grupas dalībnieki sanākuši kopā pēc četru mēnešu ilga pārtraukuma, lai izveidotu b-pušu un remiksu kolekciju.
Bet jau pēc dažām tikšanās reizēm mūziķi nolēmuši sākt darbu pie trešā albuma, kurā būs pavisam jauns materiāls. Vēstulē, kas ievietota "Garbage" oficiālajā mājas lapā, grupas soliste Šērlija Mensone raksta: "Iepriekšminēto projektu mēs uz kādu laiku esam atlikuši un tā vietā esam ķērušies pie dažu jaunu dziesmu rakstīšanas."

Lai gan grupa sastāv no četriem ārkārtīgi savdabīgiem mūziķiem, Mensone kļuvusi par tādu kā mūsdienu Debiju Heriju, kas savulaik guva popularitāti grupā "Blondie". Tāpat kā Herija, arī Mensone kļuvusi par savas grupas tēlu.

Uz "Launch" jautājumu, vai citus nesatrauc tas, ka Mensonei tiek lielākā daļa popularitātes, "Garbage" dalībnieks Bučs Vigs atbildēja: "Esmu atvieglots. Kad pirmoreiz devāmies koncertturnejās, ikviens vēlējās aprunāties ar mani par "Nirvana" un "Pumpkins". Tas bija ļoti kaitinoši. Iemesls, kāpēc mēs izveidojām "Garbage", bija mana vēlme atkal rakstīt un spēlēt mūziku, un man nekad nav īpaši paticis būt uzmanības centrā..."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!