Foto: Publicitātes foto

"Gogol Bordello" ir izdevies pārplānot martā paredzētos koncertus, kas tika pārcelti grupas dalībnieka Pedro Erazo gūtās traumas dēļ. Čigānu pankroka apvienība uzstāsies Rīgā, "Palladium" koncertzālē, 27. maijā, informē organizatori.

Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas ieejai 27. maija koncertā.

Ar savu neatkārtojamo stilu, kurā čigānu mūzikas tradicionālie instrumenti akardeons un vijole tiek jaukti kopā ar pankroka elementiem, "Gogol Bordello" ieguvuši plašu atzinību un nedalītu publikas mīlestību.

Žurnāls "Billboard" apvienību nodēvējis par "karstāko blici, ko pasaulei devusi Ņujorka", savukārt respektablais mūzikas izdevums "Rolling Stone" raksturo "Gogol Bordello" kā "grupu, kas sniedz pasaulē nevaldāmāko dzīvo uzstāšanos".

"Gogol Bordello" ir viena no pieprasītākajām koncertgrupām pasaulē un sniedz līdz pat 200 koncertiem gadā.

Mūziķi Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma "Pura Vida Conspiracy" popularizēšanas tūres ietvaros. Sestais studijas albums tika ierakstīts Teksasā un tajā ietvertas 12 spēcīgi elektrizējošas kompozīcijas.

Šobrīd tirdzniecībā vēl ir pieejamas pēdējās šova biļetes un tās iespējams iegādāties internetā un "Ticketpro" kasēs. Biļetes cena - 35,57 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!