Foto: Publicitātes foto
LMA Studentu klubā piektdien, 3. februārī plkst. 23:00 notiks grupas "Age of Stones" 11 gadu jubilejas svinības, kurās uzstāsies ne tikai paši jubilāri, bet arī pasākuma viesi - grupas "ak69", "Laime Pilnīga", "Cacophonic" un "7 Dēli", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Grupa "Age of Stones" radusies 2001. gadā Valmierā , kā četru mūziķu sadarbības rezultāts. 2006. gadā grupai iznāca debijas albums "Sapņojiet". Gadu vēlāk grupa pašu spēkiem izdevusi albumu EP "Goin Out" un 2010. gadā albumu "Slaido Blondīņu Cirks".

Grupas mūziķi saka: "Laikam ejot, nobriest domas par pasaulīgo, kas neviļus laiku pa laikam grauž apziņu par eksistenci, sapratni un dzīves jēgu kopumā", tamdēļ mūzika ir līdzeklis, kas ļauj šo visu saprast un sadalīt."

Visu viesu grupu dalībnieki ir pazīstami jau kopš "Age of Stones" pirmsākumiem, tādēļ šis jubilejas "mini festivāls" ir labs veids, kā ne tikai klausītājam izbaudīt labu mūziku, bet arī pašiem puišiem atkal sanākt kopā, pamuzicēt, atpūsties un nosvinēt dzimšanas dienu, pauž grupas pārstāvji.

Ieejas maksa 2 lati. Ieeja no plkst.22:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!