Šī gada 25.oktobrī pulksten 18 LOC Rožu zālē paredzētā grupas "Jumprava" 30 gadu jubilejas koncerta organizatori lielās liepājnieku intereses dēļ ir izsludinājuši dienas papildkoncertu, kas LOC Rožu zālē norisināsies 25.oktobrī pulksten 14. Jubilejas koncertos izskanēs visiem labi zināmie grupas hīti, kā arī kompozīcijas no jaunā albuma "Laiks runā".

Grupa jau aprīlī pabeigusi darbu pie jaunā albuma "Laiks runā" un mēģinājumos sākusi aktīvu darbu pie jubilejas tūres "Jumprava 30" koncertprogrammas gaidāmajiem koncertiem.

Jaunais albums "Laiks runā" ir kā grupas 30.gadu domu apkopojums. Albumā ir jaunas grupas dalībnieku komponētas dziesmas, kā arī no jauna ierakstītas iepriekš piemirstas melodijas. Interesanti, ka tādas kompozīcijas kā "Kareivis", "Kur sākums", "Glāb" un citas pie grupas nonāca no fanu koncertierakstiem, kas veikti 80.gadu beigās, un līdz šim bija nepelnīti aizmirstas. 

Aigars Grāvers, kurš studijā strādāja pie CD ierakstiem apgalvo, ka "albumā nav kompozīcijas, kas tur atrastos tāpat vien, viss ir loģiski, secīgi, un kas svarīgi – bez banalitātes. "Laiks runā" ir albums ar stabilu vēstījumu un skatu nākotnē". Savukārt jubilejas koncertu sesijas programma gaidāma ar retrospektīvu ievirzi – skanēs dziesmas no visa grupas darbības laika.

Biļetes uz "Jumprava 30" koncertiem iepriekšpārdošanā iespējas iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cenas 7–17 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!