Foto: Publicitātes attēls

Šovasar grupa "Latvian Voices" uzstāsies vairākās Latvijas pilsētās – Tukumā, Kuldīgā, Alūksnē, Liepājā un Siguldā, portālu "Delfi" informēja grupas pārstāvji.

Vasarīgi ritmiskās noskaņās meitenes izpildīs savu nesenāko koncertprogrammu "Pāri Robežām", kas brīvdabas pasākumos izskanēs Siguldā, Liepājā un Kuldīgā. Šīs programmas tapšanā piedalījušies mūziķi Rihards Zaļupe un režisore Paula Pļavniece. Lielāko daļu koncerta veido grupas dalībnieču oriģinālmūzika. Mūzika tapusi arī labi zināmiem latviešu dzejnieku darbiem – Aspazijas "Mēness starus stīgo" un Imanta Ziedoņa "Viegli". Līdzās oriģināldziesmām tiks izpildīta arī populārās mūzikas klasika.

"Mums nav bieži sanācis uzstāties uz brīvdabas skatuvēm, tādēļ ar nepacietību gaidām šos koncertus. Es ticu, ka šis būs īsts vasaras piedzīvojums gan mums, gan klausītājiem," stāsta grupas dalībniece un oriģināldziesmu autore Laura Jēkabsone.

Vokālās grupas visbiežāk atskaņotā koncertprogramma "Rūtoj..." izskanēs Alūksnē un Jaunmoku pilī. Šī koncerta centrā ir latviešu nacionālās identitātes stāsts, kas, dziļi noglabāts latviešu tautasdziesmās, caur paaudžu paaudzēm nodots, sasniedzis arī mūs šodien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!