2000. gada 13. maijā producentu grupa “DMC Promotion” organizē pasākumu “DECADE”- rokgrupas “Metal H” desmit gadu svinības.
Pasākums Saldus pilsētas ģimnāzijas sporta kompleksā Kuldīgas ielā 3 sāksies plkst. 20.59. Rokkoncertā uzstāsies 3 rokgrupas:

“КЛИЕНТ” (Klient) (Saldus) – jauna grupa, kura spēlē tā saucamo “krievu roku” – aranžētu ģitārroku ar dziļi filozofiskiem tekstiem. Daži kritiķi to sauc par autordziesmu (rets žanrs Latvijas mūzikā) savienotu ar rokmūzikas instrumentālo pamatu. Grupai ir 3 demo-albumi un vairāki koncertieraksti.

“METAL H” (Saldus) – pirms 10 gadiem Saldū izveidota rokgrupa. Šī grupa ir viena no pirmajām thrash-metal komandām Latvijā, grupas kompozīcijās sastopami art-rock, hard-rock, doom-metal un citu stilu elementi. Grupa ir ierakstījusi vairākus demo albumus, koncertēts Latvijā – pārsvarā rokfestivālos, kā arī vairākos Rīgas klubos.

“TRACE” (Rīga) – jauna Rīgas grupa, kura spēlē hardcore līdzīgu mūziku. Grupas sastāvā spēlē pieredzējuši mūziķi. Grupai nesen izdots albums “Close To You”.

Plkst. 23.59 sāksies Rave party. Uzstāsies DJ Hi-Fi (Liepāja), DJ Mednis un DJ Jānis Krauklis (Rīga). Šie DJ spēlēs house, garage, techno un drum&bass deju mūziku.

Pasākumā būs iespēja vērot video art.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!