Grupa "S.I.L.S." šīs nedēļas nogalē, 24. augustā, 20:00 ar koncertu LU Ekonomikas un vadības fakultātes pagalmā prezentēs savu jauno albumu "Stāsti patiesi un izdomāti", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Koncertā spēlēs grupa "S.I.L.S", kā arī uzstāsies īpašie viesi - grupas "Soundarcade" un "Tesa" ar akustisko programmu.

Koncerts būs arī dzirdams radio NABA 93.1 FM tiešajā ēterā, raidījuma "Bitīt' Matos"ietvaros.

Albums "Stāsti patiesi un izdomāti" ir ierakstīts pagājušā gada rudenī un šī gada sākumā Siguldas ierakstu studijā, sadarbojoties ar skaņu operatoru Gintu Solu. Kopā ar Gintu Solu grupai izdevies ierakstīt dzīvu skanējumu, kas līdzinās dzīvajam izpildījumam koncertos.

"Dziesmas, kuras izvēlējāmies iekļaut albumā ir no dažādiem grupas gan sastāva, gan emocionālajiem laikiem. Tā kā ilgi esam brieduši šim albumam, tad noteikti gribējām iekļaut tajā tās dziesmas, kas dažādos laikos ir aizkustinājušas mūsu atbalstītājus koncertos. Visas dziesmas ir ierakstītas no jauna, izņemot papildus dziesmu 'dls2'. Protams bija skaņdarbi, kurus tīri emocionāli vairs nav iespējams iespēlēt un iedziedāt ar tādu pašu atdevi kā, piemēram, pirms 5 vai 7 gadiem," stāsta grupas dziedātājs un ģitārists Ģirts Strumpanis.

"S.I.L.S" debijas albumā atrodamas arī 4 jaunas dziesmas, viena no tām - 'Pavasaris', kas ir jaunākais grupas singls.

Jau septembrī grupa plāno doties koncerttūrē pa Latvijas lielākajiem klubiem.  Pirmais koncerts plānots klubā "16 korpuss", 12. septembrī.

Portāls "Delfi" piedāvā noskatīties grupas "S.I.L.S." video versiju dziesmai 'Pavasaris'. Klipa autori ir grupas labi draugi brāļi Lauris un Raitis Ābeles sadarbībā ar Aigaru Gercānu no "Pixelart".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!