Foto: Publicitātes foto

Rīgā, koncertzālē "Palladium" 31. maijā uzstāsies kanādiešu poppanka un alternatīvā roka grupa "Simple Plan". Šis būs mūziķu pirmais koncerts Latvijā, un mūsu valstī viņi ieradīsies sava jaunākā albuma "Taking One For The Team" turnejas ietvaros, portālu "Delfi" informē "L Tips Acency" pārstāve Līva Toniņa.

Lai arī "Simple Plan" pirmsākumi meklējami jau 90.gadu beigās, plašāka ievērība tiek gūta līdz ar debijas albuma "No Pads, No Helmets...Just Balls" (2002) iznākšanu.

Karjeras laikā "Simple Plan" izdevusi piecus studijas albumus, divreiz saņēmuši Kanādas prestižāko mūzikas balvu "Juno", sešas reizes "MuchMusic Video" balvu, kā arī "NRJ Music", "Teen Choice" un virkni citu apbalvojumu.

Koncertā skanēs ne tikai dziesmas no jaunākā albuma, bet arī pazīstamākie četru iepriekšējo albumu hiti: "Jet Lag", "Perfect", "I'm Just A Kid", "Welcome To My Life", "Summer Paradise", "Boom" un virkne citu.

Somijas un Baltijas koncertturnejā "Simple Plan" iesildīs somu grupa "Blind Channel", kas dibināta 2013. gadā un spēlē enerģisku ģitārroku ar elektronikas un repa elementiem.

Savas salīdzinoši neilgās karjeras laikā "Blind Channel" dalībnieki paspējuši nospēlēt gan simtiem koncertu klubos un zālēs (tai skaitā iesildot "Enter Shikari"), gan uzstāties virknē festivālu. Tai skaitā lielākajos somu rokfestivālos – "Provinssirock", "Ilosaarirock", "Qstock & Nummirock", pasaules lielākajā metālmūzikas festivālā "Wecken" Vācijā un Ungārijas megafestivālā "Sziget".

Patlaban puiši pabeiguši debijas albuma ierakstu, kam drīzumā jānonāk pie klausītājiem.

"Palldium" durvis tiks vērtas plkst. 19.00, plkst 19.30 uzstāsies "Blind Channel", bet plkst. 20.45 uz skatuves kāps "Simple Plan".

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!