18. septembrī The Sound Poets izdod jauno albumu "Pulsē", kuru var iegādāties Latvijas mūzikas tirdzniecības vietās.

"Albums ir par mieru šajā steigas laikmetā, kuru reizēm piemirstam, "skrienot" pa ikdienas ierasto ceļu "darbs-veikals-mājas-darbs"", stāsta grupas solists Jānis Aišpurs.

Grupa publicējusi arī neparastu video - kādā lielveikalā ticis uzstādīts atpūtas stūrītis ar dīvānu un televizoru, kur jebkuram bija iespēja apsēsties, ekrānā vērot Kaspara Daļecka filmētās Latvijas dabas ainavas, klausīties Andra Keiša ierunātu stāstu, kas veidots no jaunā albuma dziesmu tekstiem, un pati grupa tiešraidē no savas studijas šiem cilvēkiem dāvināja mazu, privātu koncertu.

"Tā vietā, lai dotos uz studiju, mēs izvēlējāmies pārcelt studiju uz skaistu vietu pie paša Jumurdas ezera. Īpašā noskaņa, dabas ainavas un meža klātbūtne palīdzēja atbrīvoties no ikdienas steigas, pilsētas kņadas un nodoties mūzikai", stāsta grupa.

Arī albuma noformējuma fotosesija notika Jumurdā, un attēlus uzņēma fotogrāfs Māris Ločmelis ar "wetplate" tehniku. "Fotosesijas process bija ļoti laikietilpīgs, bet ārkārtīgi interesants, jo bija nekustīgi jāsēž vairākas minūtes un viena attēla uzņemšana varēja aizņemt pat pusstundu", stāsta grupas čelliste Undīne Balode.

Vāka noformējums: Māris Ločmelis

Šobrīd grupa gatavojas koncertsērijai "Pulsē", kas gaidāma 25.,26., un 27. novembrī koncertzālē "Palladium". Biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" kasēs. "The Sound Poets" iepriekšējais albums "Tavs stāsts" tika izdots 2013. gadā un apbalvots ar "Zelta mikrofons" gada balvu labākā pop-rock albuma kategorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!