Foto: Publicitātes attēli

"Man apnikusi "Bohēmijas rapsodija" ("Bohemian Rhapsody")," pirms mēneša, dziesmas izdošanas 40. gadadienā saņemot "Q Awards" apbalvojumu "Classic Single", atzina grupas "Queen" bundzinieks Rodžers Teilors.

Mūziķis sacīja, ka noguris no šīs dziesmas. "Kad sākās video, es domāju: "Ak dievs, neļaujiet auditorijai skatīties visu!" Viņi to jau ir redzējuši. Es noteikti to esmu redzējis tūkstoš reižu. Tā ir kļuvusi mazliet kā fons. Mēs ierakstījām arī daudz citu dziesmu," savās sajūtās dalījās Teilors. Viņš gan piebilda, ka "Bohēmijas rapsodija" bija laba dziesma, kas grupu pacēla tādā līmenī, lai tā varētu turpināt radīt daudz citu ierakstu.

Teilors norādīja, ka, viņaprāt, balvu par klasisko singlu vajadzēja iegūt grupas dziesmai "Under Pressure". "Es domāju, ka "Under Pressure" bija viena no mūsu labākajām dziesmām, lai gan ne viens no mūsu labākajiem ierakstiem. Es domāju, ja mēs to būtu ierakstījuši skaistāk, tā iznāktu labāka," stāstīja mūziķis.

"Bohēmijas rapsodija" ir grupas "Queen" līdera Fredija Merkūrija sacerēta dziesma, kura iznāca 1975.gada albumā "A Night at the Opera". Tā ir viena no grupas populārākajām dziesmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!