Foto: Publicitātes foto
6. martā iznācis jaunais Intara Busuļa solo albums ar dziesmām krievu valodā, kas pirmo reizi izskanjas solo koncertos 6. martā Maskavā un 8. martā Sanktpēterburgā, portālu "Delfi" informē dziedātāja menedžments.

Albumā iekļautas vairākas atdzejotas dziesmas no latviešu valodas albuma, kā arī jaunas dziesmas. Latvijas publikai būs iespēja daļu albumā iekļautās dziesmas dzirdēt vasaras koncertos "Ar mums", kas notiks Liepājā, Rēzeknē un Dzintaros.

Albums "Nākamā pietura" krievu valodā "Следующая остановка" ierakstīts Latvijā un Krievijā. Astoņas no iekļautajām dziesmām ir atdzejotas no latviešu valodas un ir ar Kārļa Lāča un Intara Busuļa mūziku. Albumā iekļautas arī Intara izpildītas dziesmas Krievijā, kas guvušas klausītāju ievērību, divu dziesmu autori ir Konstantīns Meladze un Soso Pavliašvili, klausītāji varēs dzirdēt arī Intara un Soso duetu. Pavisam albumā ir trīspadsmit dziesmas.

Latviešu valodas albums "Nākamā pietura" iznāca tieši pirms gada un guva lielu klausītāju atzinību, divu mēnešu laikā pēc albuma iznākšanas tas saņēma Zelta diska statusu. "Nākamā pietura" saņēmis balvas kā Gada albums 2018 un Pop albums 2018.

Daļa no jaunā albuma dziesmām izskanēs koncertos "Ar mums", kuros piedalīsies arī "Abonementa orķestris" un Liepājas Simfoniskais orķestris. Koncertā izskanēs dziesmas latviešu un krievu valodās. Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!