Foto: F64

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, svinot dzīvi un no sirds priecājoties par svarīgāko – iespēju būt kopā ar tuvākajiem, un pievēršoties Latvijā aktuālai tēmai – demogrāfija, Intars Busulis piedāvā savu jaunāko dziesmu "Bēbīšu maršs", portālu "Delfi" informē Busuļa menedžmenta pārstāvji.

Intars Busulis 'Bēbīšu maršs'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/IntarsBusulisBebishuMarshs.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmu komponējuši Kārlis Lācis un Intars Busulis, bet mūziku vārdos ietērpusi dzejniece Anna Auziņa, ar kuru mūziķi sadarbojas pirmo reizi. Annai tā ir debija – rakstīt tekstu dziesmai, kā stāsta dzejniece, tad "teksts nācis viegli, uz marša dziesmas ritma tas it kā pats "uzgūlies virsū"."

Dziesmas ideja tapa mūziķiem – viena, divu un trīs bērnu tēviem, par šobrīd tik aktuālo tēmu Latvijā - demogrāfiskā stāvokļa uzlabošanu. "Gan dziesma, gan tās video versija, kuras tapšanā piedalījās visa Intara mūziķu saime ar kuplajām ģimenēm, tapusi kā ļoti patiesa un sirsnīga atzīšanās skatītājiem par to, kas ikvienam cilvēkam nozīmīgs un sargājams. Un nav svarīgi vai to meklē un atrod kāpostos vai kur citur. Video klipa scenārija autors – Atis Balodis, "Qfilma", operators un montāža - Edgars Lūsiņš, "QFilma".

Tikai otrdien dziesmu "Bēbīšu maršs" iespējams lejupielādēt "Soundcloud.com".

"Bēbīšu maršu" klātienē varēs dzirdēt jau Jāņos, kinopilsētā "Cinevilla" uz lielās skatuves, kur Intars ar grupu Kārļa Lāča vadībā un meiteņu trio "Lady's Sweet" uzstāsies ar īpaši Jāņiem gatavotu programmu, jo kā vēsta Latviešu tautas ticējumi Jāņos jālīgo, lai veicinātu auglību un novērstu nelaimes.

Tāpat 6.jūlijā Intara Busuļa koncerts notiks arī Dzintaru koncertzālē. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!