Foto: Publicitātes attēli
2013. gada oktobra beigās izdots žurnāla "Mūzikas Saule" rudens laidiens ar džeza dziedātāju Ingu Bērziņu uz vāka.

Šoreiz žurnāla uzmanības lokā - džezs Latvijā. Šajā izdevumā varēs lasīt diskusiju par džeza izglītību un džeza būtību ar pasniedzējiem Tāli Gžibovski, Kasparu Kurdeko, Raimondu Petrauski, Indriķi Veitneru un studentiem Dāvi Bindemani, Rūdolfu Dankfeldu, Dāvi Jurku, Daumantu Kalniņu un Tomu Poišu.

Tāpat varēs lasīt sarunas ar dziedātāju Ingu Bērziņu un kontrabasistu Andri Grunti, lasāms būs arī par tikšanos ar vecmeistariem Juri Kļavu, Aivaru Krūmiņu un Aivaru Zītaru. Jaunākajā žurnāla "Mūzikas Saule" izdevumā arī Nika Gothama (1959–2013) doktora darba ievada "Forma un brīvība" latviskojums.

Juris Griņevičs jaunākajā "Mūzikas Saules" izdevumā aplūko Verdi operu izcilākos ieskaņojumus, Lauma Mellēna ielūkojas Vāgnera universā, Jānis Petraškevičs atskatās uz Imanta Mežaraupa (1958–2013) daiļradi, Jegors Jerohomovičs satiekas ar pianistu un diriģentu Vladimiru Aškenazi, Inta Balode pēta dejas izglītību Latvijā, Kaspars Kļaviņš aicina stiprināt pašapziņu un studēt vēsturi, tāpat pieejams arī jaunāko kompaktdisku apskats.

Žurnālu var iegādāties "Valtera un Rapas" grāmatnīcā, galerijā "Istaba", "Narvesen" veikalos, "Rimi" un citos lielveikalos, "Plus Punkta" un citos kioskos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!