Sagaidot Ziemassvētkus klajā laists grupas "Otra puse" un viņu draugu svētku albums "Piparkūku sirsniņa", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Otra puse 'Dziesmiņa'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/OtraPuse_Dziesmina.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Albuma tapšanā piedalījušies draugi - Normunds Rutulis, Rolands Ūdris, Ilona Balode, Aisha, Aigars Grāvers, Aigars Krēsla, Fēlikss Ķiģelis un Peress.

Rolands Ūdris un Ilona Balode 'Sāpes jūt'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/RolandsUdris_SapesJut.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Projektā iesaistītie mūziķi aicina: "Sargāsim bērnu sirsniņas, kas ir tikpat trauslas kā piparkūku sirsniņas un neļausim tām salūzt pieaugušo nevērības dēļ. Mūsu spēkos ir dāvāt katrai vientuļajai un sāpošajai bērna sirsniņai stāstu ar laimīgu turpinājumu ....".

Albumu "Piparkūku sirsniņa" var iegādāties mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās un noklausīties internetā www.platforma.lv.

Svētku albums top atbalstot Latvijas SOS bērnu ciematus. Pēc albuma iznākšanas tiks rīkoti divi labdarības koncerti Spīķeru koncertzālē 29. decembrī 17:30 un 20:30.

'Piparkūku sirsniņa' Delfi afišā

Biļetes uz koncertiem nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?show=14947"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!