Foto: Publicitātes foto

Jau ceturtdien, 10. jūlijā, Liepājā tiks iesildīts "LMT Summer Sound" festivāls ar īpašu pre-party klubā Fontaine Palace.

Tajā no festivāla plašā grupu klāsta uzstāsies "Pyro Trees" un "Willow Farm", bet daudzskaitlīgo dīdžeju festivāla piedāvājumu pārstāvēs DJ DUB:ra. Ar festivāla ieejas aprocēm ballīti var apmeklēt par brīvu. Ieeja klubā no plkst. 21, pasākuma sāksies plkst. 22.

Jau ceturtdien Liepāja ir gatava uzņemt "LMT Summer Sound" apmeklētājus. Pirmais īpašais festivāla ekspresis no Rīgas uz Liepāju atiet plkst. 18 no tirdzniecības centra "Origo", bet aproces pret biļetēm būs iespējams apmainīt jau no trešdienas Rīgā, tirdzniecības centrā "Spice", kā arī ceturtdien gan festivāla teritorijā, gan tirdzniecības namā "Kurzeme". Arī telšu pilsētiņa ir atvērta jau no ceturtdienas plkst. 17.

Krāšņākie kadri no pērnā gada "Summer Sound":

Īpašais festivāla pre-party klubā "Fontaine Palace" sāksies ceturtdienas vakarā un tās laikā paredzams kārtīgi iesildīt Liepāju vasaras grandiozākajai pludmales ballītei, kurā uzstāsies gan "Pet Shop Boys", gan "Naughty Boy", gan arī pašmāju aktuālākie mūziķi, to skaitā arī Dons un Gacho. Festivālā būs viesi gan no ASV (Mykki Blanco), gan Krievijas ("Sansara") un Lietuvas ("Golden Parazyth"), tāpat arī dīdžeji no piecām valstīm.

Pre-party uzstāsies grupa "Willow Farm", kura ir viena no Latvijas ievērojamākām deviņdesmito gadu sākumā dibinātajām grupām no Liepājas. Tieši šogad grupa svin savu 20 gadu jubileju, un tās krājumā ir gan tādi zināmi hiti kā "Roku rokā", gan arī kompozīcijas no rudenī gaidāmā jaunā albuma.

Savukārt no grupas "Pyro Trees" gaidāmā debijas albuma šobrīd zināmi jau vairāki singli, kuri apliecina grupas psihodēliskā indie roka skanējumu. Šī gada pavasaris grupai bijis nozīmīgs ar koncertturneju visās trijās Baltijas valstīs kopīgi ar grupām no Lietuvas un Igaunijas, bet šonedēļ "Pyro Trees" vēlreiz priecēs Latvijas klausītājus ar uzstāšanos LMT "Summer Sound".

DJ DUB:ra mūzikas industrijā darbojas kopš 2006. gada. Uzstājies kopā ar Krafty Kuts, A.Skillz, Featurecast, Pimpsoul un citiem ievērojamiem mūziķiem, viņš ir šī gada "Red Bull Thre3style" Latvijas čempionāta finālists. Kopīgi ar citiem dīdžejiem viņš festivālā spēlēs setus festivālā pie lielākās deju grīdas, kādu Liepāja jebkad pieredzējusi.

Divu dienu biļetes pieejamas visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro. Komplekts, kurā ietilpst gan divu dienu biļete, gan ieejas biļete telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro, pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksā septiņus eiro. Vienas dienas biļetes cena ir 23 eiro. Īpašiem mūzikas baudītājiem tirdzniecībā pieejamas arī VIP biļetes par 70 eiro. VIP biļeti iespējams iegādāties komplektā ar VIP autosstāvietas biļeti par 85 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!