Foto: Publicitātes foto

"Latvijas Koncerti" jaunajā mācību gadā visa vecuma skolu jaunatnei piedāvā muzikālu ceļojumu, kas sāksies 16. oktobrī un noslēgsies 24. aprīlī. Koncertos Rīgas Kongresu namā un Lielajā Ģildē skolēnus gaida tikšanās ar dziesminieku Goran Goru, Martu - Kristiānu Kalniņu, Ievu Paršu, Ditu Krenbergu, Laimu Jansoni, "Iļģiem", "Zelta sietiņu", "Sinfonietta Rīga", grupām "Tumsa", "Latvian Voices"", "Pulsa efekts" un citiem.

Koncertu cikla "Mūzika Tev" ietvaros skolēni iepazīsies ar senās un baroka  mūzikas un dejas  krāšņo pasauli, ar klasicisma un romantisma pērlēm simfoniskajās partitūrās; ar mūsdienu mūzikas spilgtajām izpausmēm; ar džeza un rokmūzikas košajiem rakstiem.

"Apzināti savus koncertus veidojam žanriski un saturiski ļoti daudzveidīgus. Bet, pats galvenais, - mūsu  koncertos piedalās lieliski mākslinieki, un bērni to ļoti labi prot novērtēt. Vairāk kārt pat bijis tā, ka pēc koncerta  skolēni nāk pie mums un interesējas, kur mācīties un  kādu mūzikas instrumentu izvēlēties,  kā iesaistīties, teiksim, mūsdienu dejas grupā, kura piedalījusies koncertā," stāsta koncertu cikla "Mūzika Tev" producente Karina Bērziņa.

Abonementu uz koncertu ciklu skolu jaunatnei "Mūzika Tev" var rezervēt pa tālruni 26698338. Abonementus var iegādāties  "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!