Foto: Publicitātes foto

Nākampiektdien, 25.jūlijā, pulksten 20 Ungurmuižas parkā notiks koncerts "Vasaras burvība Ungurmuižā ar pianistu Artūru Cingujevu", informē pasākuma organizatori biedrība "Mākslas pieskāriens".

Koncertā "Vasaras burvība Ungurmuižā" būs īpaša iespēja dzirdēt starptautisku atzinību guvušā mākslinieka Cingujeva soloprogrammu.

Cingujevs guvis plašu starptautisku atzinību un ir vairāku starptautisku konkursu laureāts .
Viņš ir piedalījies koncertos un festivālos Baltijas valstīs, Vācijā, Francijā, Polijā, Zviedrijā, Holandē, Čehijā, Slovākijā, Šveicē un Krievijā, kā arī vadījis meistarklases Krievijā, Šveicē, kā arī Latvijā . Jaunais pianists uzstājies tādās zālēs kā Amsterdamas "Concertgebouw", Prāgas "Rudolfinum", Parīzes Invalīdu nama "Salon d'Honneur", Brēmenes "Glocke", un citās.

Cingujevs savulaik absolvējis P.Čaikovska Maskavas Valsts konservatoriju ar zelta medaļu, kā arī pabeidzis aspirantūru pie profesores Eliso Virsaladzes, kā arī absolvējis Bernes Mākslu augstskolas maģistrantūru "Master Specialized Music Performance". Pianists koncertējis kopā ar komponistu - diriģentu K. Penderecki, I. Galanti, L. Korsiju, N. Raduloviču, V. Sareiku un citiem.

"Vasaras burvība Ungurmuižā" piedāvās iedvesmojošu un vasaras noskaņām bagātu klaviermūzikas programmu brīvā dabā. Ungurmuižas un parka īpašā gaisotne ar savu seno un bagāto kultūras vēsturi ir iedvesmojoša vieta, lai baudītu izcilu klasiskās mūzikas koncertu.

Koncerta programmā iekļauti F.Šūberta un R. Šūmaņa skaņdarbi.

Biļetes ir pieejamas "Biļešu paradīze" tīklā, to cena - 10 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!