Grupas "Prāta vētra" koncertturneja ir pietuvojusies finišam - atlicis vairs kulminācijas koncerts Rīgā. Portāls "Delfi" piedāvā video ieskatu no turnejas priekšpēdējā koncerta Valmierā.

Aicinām arī piedalīties konkursā, kurā iespējams laimēt 'superkomplektu' - divas biļetes uz 'Prāta vētras' koncertu Rīgā un tikšanos ar grupu.

Valmierā grupa pulcējusi kuplu skaitu fanu - vairāk nekā 14 000 klausītāju vēroja koncertšovu Pauku Priedēs. Arvien pieaugošais koncertu apmeklētāju skaits ir mudinājis "Prāta vētru" un Valmieras pilsētu kopīgi meklēt jaunu, plašāku koncertu norises vietu nākotnei.

"Viesojoties pie Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Jāņa Baika, cita starpā pārrunājām arī iespējamo turpmāko "Prāta vētras" koncertu norises vietas maiņu. Mums ir svarīgi, lai ikviens apmeklētājs justos ērti un varētu pilnībā izbaudīt sagatavoto šovu. Kaut arī Pauku Priedēm ir īpaša muzikāli vēsturiskā aura - pieaugošais apmeklētāju skaits liek apsvērt alternatīvas," portālam "Delfi" skaidroja grupas menedžere Aija Auškāpa.

Koncerta viesi arī šoreiz bija Dons, Kashuks un trio "Limonāde". Bet par koncerta iesildīšanu parūpējās "Carnival Youth" un muzikālā apvienība "Gribam būt dīdžejas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!