Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 23. jūlijā no plkst. 19.00 uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves uzstāsies pašmāju psihedēliskā roka grupa "The Pink Elephant", grupa "Garbanotas Bosistas" no Lietuvas un ģitārists Miša Gimmerverts no Izraēlas.

"The Pink Elephant" ir pašmāju psihedēliskā roka grupa, kas sastāv no 4 dalībniekiem: Edvards Broders (ģitāra), Rūdolfs Ozols (ģitāra), Alberts Levics (bass) un Kalvis Sležis (bungas). Mūziķi nāk no dažādām vidēm - blūza roka, džeza, indie mūzikas. Viņi piedalījušies dažādos projektos, piemēram, "Pyro Trees", "Moonhouse", "ielejām Mēness", "MonkeyRocks", "Bunch of Gentlemen" un citos.

"Garbanotas Bosistas" ("Čirkainais basists") - psihedēliskā roka četrinieks no Viļņas, Lietuvas, ir pierādījums tam, ka mūžīgās mīlestības, miera un rokenrola krāsas var atrast savu vietu uz šodienas Baltijas mūzikas skatuves. Grupu izveidoja divi brāļi, Mantas (solo ģitāra) un Šarūnas (ritma ģitāra, vokāls) Joneikis, kura pirmie ģitāras skolotāji bija franciskāņu mūki no vietējās baznīcas. Viņu pirmā skatuves uzstāšanās bija ar kristīgo grupu. Bet tad notika negaidītais - brāļi atklāja psihedēlisko roku, apvienību raksturo koncerta organizatori.

"Miša Gimmerverts ir komponists un ģitārists no Izraēlas. Žanriski viņš iekļaujas neofolka virzienā, iedvesmojoties no Vidusjūras tuksneša rēga, kas runā par mieru un bezgalīgi plūstošo kustību. Viņa mūzikā atrodami toņi no dažādām mūzikas kultūrām - sākot no ambientām notīm līdz klasiskās spāņu ģitāras tembriem," stāsta pasākuma rīkotāji.

Ieeja bez maksas. Pasākuma laikā darbosies brīvdabas kafejnīcas.

Norises laiks no 19.00 - 23.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!