Foto: Publicitātes foto
Ar amerikāņu grupas "Mary McBride Trio" uzstāšanos 11. maijā tiks atklāta Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertu sezona, kā ik gadu piedāvājot plašu un kvalitatīvu mūzikas programmu, portālu "Delfi" informē Kalnciema kvartālā pārstāvji.

2017. gada brīvdabas koncerti notiks katru ceturtdienu. Tāpat kā citus gadus, visa vasaras programma iepriekš netiks publicēta, katru koncertu izziņojot kā pārsteigumu. Publikai tiks piedāvāts šobrīd svaigākais no Latvijas mūzikā notiekošā, vienu vakaru veltot kādai roka leģendai, vienu estrādes mūzikas elkiem, dažus vakarus ļaujoties elektronikai un eksperimentāliem starpžanru piedzīvojumiem un, protams, atstājot daudz vietas izciliem vokāliem, džezam un pasaules mūzikai.

"Mary McBride Trio" spēlē americana stila mūziku, kas ir roka, blūza, džeza, un kantrī apvienojums. Pateicoties ASV vēstniecības atbalstam, uz vienīgo koncertu Rīgā ieradīsies mūziķi Mērija Makbraida (Mary McBride, vokāls), Deimons Dauno (Damon Daunno, vokāls) un Džons Spērnijs (Jon Spurney, taustiņi) ar koncertprogrammu "Crazy Love".

Koncertā skanēs slavenu mākslinieku dziesmas, ieskaitot tādas Ņūorleānas R&B leģendas kā Alans Tusons (Allan Touissant) un Irma Tomasa (Irma Thomas), popa šovmeni Bruno Marss, leģendāro soula dziedātāju Reju Čārlzu (Ray Charles), kā arī mūzikas gigantus Lū Rīdu (Lou Reed), Prinsu (Prince), Šāronu Džounsu (Sharon Jones), Leonardu Koenu (Leonard Cohen) un Deividu Boviju (David Bowie).

Kā pavadošais sastāvs amerikāņu mūziķiem pievienosies profesionāli Latvijas mūziķi Matīss Čudars (ģitāra), Edvīns Ozols. (bass) un Jānis Jaunalksnis (bungas).

Pasākuma norises laiks no 18.00-23.00. Ieeja bez maksas. Pasākuma laikā darbosies brīvdabas kafejnīcas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!