Foto: Publicitātes foto

Ar Kristapa Vanadziņa kvarteta uzstāšanos 9. jūnijā plkst. 20.00 Kaņepes Kultūras centrs atklāj āra koncertu sezonu, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Kristapa Vanadziņa kvartets sastāv no četriem profesionāliem mūziķiem, kas mīl, bauda un māk improvizēt. Koncertā skanēs Kristapa Vanadziņa oriģinālmūzika, kas rakstīta tieši šim kvartetam. To raksturo spēcīgas melodijas, noskaņas un harmoniska bagātība, kur akustiskie instrumenti mijas ar elektroniku, dodot mūzikai papildus dimensiju.

Kristapa Vanadziņa džeza kvartetā spēlē Latvijā un Eiropā atzīti džeza mūziķi, kuri piedalās starptautiskos projektos un izpilda dažāda stila mūziku. Kvarteta sastāvā muzicē: Dāvis Jurka - saksofoni, efekti, Reinis Ozoliņš – bass un Kaspars Kurdeko – sitamie instrumenti.

Ieejas biļetes cena 3 eiro.

Kaņepes Kultūras centrs darbojas kopš 2012. gada 22. aprīļa un šajā laikā ir noorganizējis vairāk nekā 800 dažādus kultūras pasākumus un notikumus sadarbībā ar vairāk nekā 100 organizācijām un 2000 māksliniekiem no vairāk nekā 30 valstīm. Kaņepes Kultūras centra mērķis ir nodrošināt regulāru, augstvērtīgu kultūras notikumu norisi un pieejamību plašai auditorijai, kā arī veicināt jaunu un radošu ideju realizāciju; nodrošināt telpu jauno mākslinieku, mūziķu, literātu un citu kultūras jomu pārstāvju radošajiem meklējumiem un eksperimentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!