Foto: DELFI

Festivāla "LMT Summer Sound" laikā Liepājā gaidāmi nelieli satiksmes ierobežojumi. Sākot ar ceturtdienu, 28.jūlija plkst. 08:00 līdz svētdienai, 31.jūlija plkst. 17:00, satiksme būs ierobežota festivāla norises vietā un tai piegulošajā teritorijā. Teritorijas iedzīvotājiem tiks izsniegtas caurlaides, kas nodrošinās netraucētu nokļūšanu mājās.

Satiksme tiks slēgta Peldu ielā no Liepu ielas līdz Kūrmājas prospektam; Kūrmājas prospektā no Vites ielas līdz Zvejnieku alejai; Zvejnieku alejā no Kūrmājas prospekta līdz Roņu ielai, kā arī Sporta ielas izbrauktuvē uz Zvejnieku aleju. Caurlaižu punkti sāks darboties no ceturtdienas, 28.jūlija plkst. 8:00, slēgtās teritorijas iedzīvotājiem jau izplatīti caurlaižu pieteikumi, lai nodrošinātu netraucētu nokļūšanu mājās.

Foto: LMT Summer Sound 2016

Pieteikumi caurlaidēm jāsūta uz e-pastu antra@summersound.lv, caurlaides būs pieejamas arī Kūrmājas prospekta caurlaižu punktā. Sīkāku informāciju par caurlaidēm iespējams iegūt, zvanot uz tālruni 22001132. Festivāla "LMT Summer Sound" organizatori atvainojas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem par sagādātajām neērtībām.

"LMT Summer Sound" ir viens no lielākajiem vasaras mūzikas notikumiem, šī gada gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība "Milky Chance", daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas "Okean Elzy". Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni Latvijas mākslinieku – "Carnival Youth", Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, "Rīgas Modes", "Bermudu Divstūris" un citus.

Biļetes uz LMT Summer Sound festivālu pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!