Foto: LETA
Seriāla "UgunsGrēks" aktieru rindas septembra nogalē papildināja arī "Teātra Observatorijas" aktieris Rihards Lepers, kurš "UgunsGrēkā" atveido jauniešu bandas vadoni, neapstrīdamu autoritāti Markusu.

Lepera varonis nemācās un nestrādā, viņa vecāki ir šķīrušies un neviens no viņiem neliekas ne zinis par zēnu. Puisis ar grūtībām pabeidzis deviņas klases, pēc tam sācis pelnīt iztiku ar zagšanu.

Lepers rubrikā "Kas tavā maģītī?" atklāj, ka viņa dzīvē nozīmīgu vietu ieņem mūzika.

Pirms izrādēm relaksēties Leperam palīdz Erykah Badu mūzika soul un jazz noskaņās. Nozīmīgu vietu aktiera mīļāko izpildītāju sarakstā ieņem arī tādi norvēģu mūziķi kā Thomas Dybdahl un "Kings Of Convenience".

Kā atklāj Lepers, viņš ir arī daudziem zināmu un tādu populāru grupu kā "Red Hot Chili Peppers" un "Nirvana" fans.

Dziesmu secībai nav nozīmes, video pievienoti aktiera komentāri.

Raul Midon 'State of mine'

Šis mūziķis mani Iedvesmo. Reizēm saka - ja Dievs kaut ko atņems, tad kaut ko dos arī klāt. Šis neredzīgais mūziķis ar savu izpildījumu un tehniku dod fantastisku enerģiju.

Jamie Cullum 'Don't Stop The Music'

Man ļoti patīk norvēģi ar savu brīvību un vienkāršumu mūzikā, mani fascinē viņu pozitīvā aura un šī dziesma padara manu dienu vai vakaru labāku.

Kings Of Convenience 'I'd Rather Dance With You'

Šī ir vēl viena man mīļa norvēģu grupa. Man ir visi "Kings Of Convenience" albumi. Viņos ir pozitīvisms, lieliska aura - tas neapnīk. Var teikt, ka esmu šīs grupas fans.un protams atmiņas, atmiņas, atmiņas...

Red Hot Chili Peppers 'Scar Tissue'

Tā ir sava veida klasika, esmu ar šo mūziku audzis un tā vienmēr būs man līdzi.

The Verve 'Bitter Sweet Symphony'

Savukārt ar šo dziesmu man saistās daudz patīkamu atmiņu, piedzīvojumu un notikumu.

Erykah Badu 'Window Seat'

Šīs dziedātājas radītā noskaņa palīdz man koncentrēties pirms izrādēm un reizēm arī "atiet" pēc izrādēm. Viņas piedāvātais muzikālās pasaules redzējums ir citādāks - ne labāks, ne sliktāks, bet citādāk.

Nirvana 'The Man Who Sold The World'

Fanoju par "Nirvana" no 1994 gada .Pirmā kasete, ko nopirku bija "Nirvana" "Unplugged in New York". Var teikt, ka šī grupa ir neatņemama manas dzīves sastāvdaļa.

Rihards Lepers 'Lietus Lāses'

Šī ir Raimonda Paula dziesma. Tā ir kļuvusi tuva, ne tikai tāpēc, ka to izpildu pats, tā skanēs arī koncertizrādē "Tas ir laiks".

Snow Patrol 'Called Out In The Dark'

Parasti es neaizraujos ne ar to, kas ir topā, tomēr šī dziesma ir kā jauns etaps manā dzīvē, asociācijas un piedzīvojumi ar savu mīļoto meiteni.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!