Foto: Publicitātes foto

Arī šogad naktī no augusta pēdējās sestdienas uz svētdienu tradicionāli notiks industriālās mūzikas un formastērpu fetiša saiets "Nakts Maiņa".

Lielkoncertu aizsāks tādi ritmisko trokšņu mākslinieki kā "Thinner" un "SKD", spēlēs arī ļoti reti dzīvajā skatāmais viena cilvēka EBM/"aggrotech" projekts "Nav Saules". Priekšnesumus sniegs arī projekti "Mind Abyss" un "LS TUR". Par mierīgāku atmosfēru rūpēsies "Hezzel".

"Nakts Maiņas" hedlaineri šogad būs Vācijas "Winterkälte". Latvijā "Winterkälte" spēlēs pirmoreiz.

Savukārt pēc vairāku gadu pārtraukuma pašu mājās spēlēs pagrīdes kulta grupa "Cyberpunk", kas ir aktīva jau kopš deviņdesmito beigām. Pēdējo gadu laikā "Cyberpunk" spēlējuši Eiropā, Kanādā, Jaunzēlandē un citur, bet dzimtenē bijuši redzami vien pāris reizes.

"Nakts Maiņas" festivāli vienmēr kalpojuši par izrādīšanās vietu visiem militārisma un formastērpu stila piekritējiem, kā arī kibergotiem un citiem visoriģinālāko subkultūru piekopējiem.

Biļetes piektdienas vakarā "Melnās Piektdienas" (Brīvības ielā 193c) kasē maksās 10 eiro, savukārt ar flaijeri - 9 eiro (flaijeris saņemams "CityTattoo" salonā Šķūņu ielā 8 Vecrīgā un mūzikas veikalā "Randoms"), bet līdz 20:00 ieeja 8 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!