Foto: DELFI
Latvijas Universitātes Lielajā aulā, Raiņa bulvārī 19, 22. oktobrī notiks koncerts "Ak, vecā buršu greznība. Latviešu mūzikas koncerts", kurā piedalīsies solisti Inga Šļubovska, Sergejs Jēgers un Raimonds Bramanis, portālu "Delfi" informē organizatori no Latvijas studentu korporāciju Prezidiju konventa.

Koncertā piedalīsies arī korp! "Vendia" filistrs Mārcis Kūlis (klarnete), Artūrs Gailis (alts), Inese Milzarāja (vijole), Ventis Zilberts (klavieres), Juris Žvikovs (klavieres), Ērika Apeine (klavieres), Ieva Šmite-Misiņa (klavieres), Tālivaldis Deksnis (ērģeles), kā arī Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus", diriģents Jānis Petrovskis un Prezidiju konventa vīru koris, diriģents Ivo Kempels.

Koncertu vadīs Dagnija Grīnfelde.

Programmā skanēs latviešu komponistu kora, instrumentālā un vokālā kamermūzika. Koncertā tiks atskaņoti Jāzepa Vītola, Emīla Dārziņa, Jēkaba Mediņa, Alfrēda Kalniņa, Riharda Dubras, Jāņa Lūsēna un citu latviešu komponistu darbi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, kā arī www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas no 2 līdz 8 latiem.

Koncerts tiek rīkots Latvijas studentu korporāciju Prezidija konventa darbības 90 gadu jubilejas pasākumu ietvaros, kas norisinās 22. un 23. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!