Foto: LETA
Viena no pašmāju populārākajām grupām "Labvēlīgais tips" pēc gada pārtraukuma nolēmusi uz laiku apvienoties un rudenī sniegs divus koncertus pilnā sastāvā.

Pagājušā gada aprīlī grupas dziedātājs un viens no tās līderiem Andris Freidenfelds jeb Fredis paziņoja, ka uz laiku pamet grupu. Savukārt pārējie grupas dalībnieki turpināja muzicēt un uzstājās kā apvienība "Normunds Jakušonoks un Tipa orķestris".

"Pēc neliela atvaļinājuma "Labvēlīgais tips" pilnā sastāvā ir gatavs ieraut savus klausītājus trakulīgā prieka virpulī. Varētu teikt arī tā – ballīte būs," teikts grupas paziņojumā.

"Labvēlīgā tipa" atgriešanās plānota 24. un 25.oktobrī, kad koncertzālē "Palladium" paredzēti divi koncerti-šovi "Katastrofāla atgriešanās".

""Labvēlīgā tipa" koncertiem raksturīgi gaumīgi joki un pozitīva, nedaudz vieglprātīga atmosfēra. Auditorijas atsaucība grupas koncertos neļauj māksliniekiem gulēt uz lauriem, bet katru gadu piedāvāt ko jaunu un kvalitatīvu - tā, lai publika nebūtu vīlusies. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt," uzsver mūziķi.

"Labvēlīgais tips" gan piebilst, ka "šī būs reta izdevība" grupu redzēt pilnā sastāvā, jo pašreiz "Labvēlīgais tips" neplāno atsākt regulāru koncertdarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!