Foto: Publicitātes foto

1. augustā Latgales vēstniecībā "Gors" uzstāsies muzikālais kvartets no Liverpūles – "The Cavern Beatles", kas ir viens no pasaulē precīzākajiem "The Beatles" atdarinātājiem.

""The Cavern Beatles" ir viena no retajām "tribute" grupām, kas muzicē dzīvajā, neizmantojot fona ierakstus un radot pilnīgi autentisku Bītlu mūziku. Viss ir pārdomāts līdz sīkākajai niansei - dalībnieki spēlē īstus sešdesmito gadu instrumentus, un skatuves aprīkojums iespēju robežās ir tāds pats, kādu izmantoja Bītli," stāsta koncerta organizatori. 

Grupa Latvijā jau ir viesojusies, bet Rēzeknē "The Cavern Beatles" uzstāsies pirmo reizi. Grupas "Dabasu Durovys" līderis Arnis Slobožaņins, kas "The Cavern Beatles" jau reiz ir redzējis, par gaidāmo koncertu stāsta: "Kad man bija 13 gadi, no māsīcas kompaktdiska uz kaseti pārrakstīju "The Beatles" dziesmu izlasi "Golden Beatles". Mūzikas maģija mani tā apbūra, ka iemācījos visu dziesmu vārdus un melodiju. Un tādēļ nav brīnums, ka Bītlu mūzika mani ir visvairāk ietekmējusi, rakstot arī savas dziesmas. 

Atceros, ka, esot vienam pašam vectēva mājās, jau droši vien simto reizi noklausījos nodrillēto kaseti un sapņoju - cik gan būtu labi, ja es dzīvotu sešdesmitajos gados un spētu piedzīvot bītlomāniju... "The Cavern Beatles" ar savu autentisko skanējumu, uzvedību uz skatuves un izskatu man deva šo sajūtu, ka esmu 50 gadus tālā pagātnē Liverpūlē. Maģiski!"

Biļešu cenas - 12 un 15 eiro. Tās nopērkamas Latgales vēstniecības "Gors" un "Biļešu Paradīze" biļešu sistēmās. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!