No 20. līdz 24. janvārim, Memfisā, ASV, norisinās 31. gadskārtējais "International Blues Challenge", kas ir lielākais blūza forums pasaulē.

Pasākuma organizatori "The Blues Foundation" ziņo, ka šogad dalību pieteikušas vairāk kā 250 grupas vairākās kategorijās. "Latvian Blues Band" ir tas gods pārstāvēt Eiropu šajā konkursā jau otro reizi.

Konkursu vērtē un apmeklē Amerikas lielāko blūza festivālu organizatori, ierakstu kompāniju pārstāvji, kā arī nozīmīgākie blūza žurnālisti, tādējādi grupai tā ir iespēja nodibināt jaunus kontaktus, galvenokārt, iespēja atkal uzstāties un parādīt sevi ASV, kā arī parādīt blūza kvalitāti Eiropā un, galvenokārt, Latvijā.

Iepriekšējo reizi "Latvian Blues Band" "International Blues Challenge" piedalījās 2010. gadā, kas pavēra ceļu uz vairākiem, līdz tam brīdim "neaizsniedzamiem" festivāliem, kā arī deva iespēju noslēgt līgumu ar Čikāgas ierakstu kompāniju "Blue Skunk Music", kas, savukārt, "Latvian Blues Band" mūziku ļāva iepazīt ne tikai Eiropā, bet arī ASV un Āzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!