Foto: Publicitātes foto

"Latvian Blues Band" (LBB) laiž klajā jaunu dziesmu, "Learning To Live" no nākamā gada rudenī gaidāmā albuma. Dziesmas autori ir LBB nemainīgais kodols - Jānis Bukovskis un Rolands Saulieits.

'Latvian Blues Band and Friends' - 'Learning To Live'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Latvian_Blues_band_-_Learning_To_Live.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Šobrīd grupa aicina uz koncertu "Latvian Blues Band & friends", kas norisināsies 24. oktobrī koncertzālē "Rīga". "Latvian Blues Band" gada vērienīgākajā koncertā būs dzirdami jau zināmi skaņdarbi, kā arī jaunas, līdz šim neatskaņotas dziesmas no topošā albuma. Koncerta īpašie viesi - pasaulē atzīti ārvalstu blūza mūzikas mākslinieki Boney Fields (vokāls, trompete) un Shanna Waterstown (vokāls) no ASV.

Tuvojoties piecpadsmit gadu jubilejai, pēc koncerta Rīgā Latvian Blues Band dosies koncerttūrē un būs dzirdami Polijā, Krievijā un Dānijā.

Savukārt gaidāmais albums dienas gaismu ieraudzīs 2015. gada septembrī. Tas tiek rakstīts gan Čikāgā, gan Latvijā, un ieraksta sesijā piedalās pašmāju viesmākslinieki, kā arī Čikāgas R&B mūziķi.

Šogad grupa ieguva mūzikas ierakstu gada balvu kategorijā "Labākais džeza un blūza mūzikas albums" par ierakstu "Latvian Blues Band and Friends Live At Dream Factory 2013".

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu paradīze" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!