Foto: Reuters/Scanpix
Ar vienīgo koncertu Baltijā 18. jūnijā Daugavas koncertzālē uzstāsies britu dziedātājs Džeimss Arturs, informēja koncerta organizatoru pārstāvis Aivars Līpenītis.

Mūziķis uz Latviju dosies ar akustisko koncertu, izpildot savus labākos skaņdarbus vēl nedzirdētā versijā.

Kā pastāstīja Līpenītis, Džeimss Arturs aizkustinājis klausītājus un televīzijas šova "X Factor" skatītājus Lielbritānijā un visā pasaulē, iedvesmojot ar savu dzīves stāstu un ceļu uz panākumiem.

Mūziķis pazīstams ar tādiem hitiem kā "Impossible", "Recovery", "You're Nobody 'Till Somebody Loves You". Kopīgās dziesmās vai priekšnesumos dziedātājs sadarbojies ar Emeliju Sandē, Nikolu Šercingeri, Edu Šīranu un citiem atpazīstamiem mūziķiem.

Pērn savas turnejas laikā dziedātājs pirmoreiz viesojās Latvijā un kaimiņvalstīs. Pirmie simti biļešu katrā valstī tika nopirkti dažu stundu laikā. Jau toreiz, noslēdzot uzstāšanos, talantīgais dziedātājs minēja, ka ar nepacietību gaidīs iespēju atkal apmeklēt Latviju.

Mūziķis turējis vārdu, un 2015.gada 18.jūnijā atgriezīsies "Daugavas koncertzālē", lai sniegtu akustisko koncertu, izpildot savus labākos skaņdarbus pie mums vēl nedzirdētā versijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!