Svaigi atgriezušies no Eiropas koncertturnejas, Cēsu metalcore apvienība "Enhet" piektdien, 17. oktobrī, plkst. 21 sniegs koncertu savās mājās - "Fonoklubā", kur līdz ar viņiem uzstāsies arī Somijas elektroniskā metāla grupa "Khroma".

Aizvadīto nedēļu laikā "Enhet" sniedza deviņus koncertus Polijā, Vācijā, Nīderlandē un Luksemburgā. Ievērojot tradīcijas, grupa ir izlēmusi simboliski noslēgt rudens koncertu sēriju savā mājas arēnā - "Fonoklubā".

Daļu no turnejas grupa aizvadīja kopā ar Somijas elektro-metāla apvienību "Khroma", kas atrodas sava debijas albuma "Collapse" popularizēšanas koncertu sērijā un šajā piektdienā Cēsīs noslēgs savu trīs nedēļu ilgo Eiropas koncertu sēriju.

"Enhet" dalībnieks Mārtiņš Brants atklāj savas šībrīža sajūtas: "aizvadītās nedēļas, neapšaubāmi, ir uzskatāmas par veiksmīgām - bija prieks viesoties jaunās vietās un redzēt, kā alternatīvās skatuves kultūra attīstās citviet Eiropā.

Kaut arī Latvijā šajā ziņā ir jūtams panīkums, šādi braucieni sniedz motivāciju kaut ko darīt lietas labā, un šobrīd varam teikt, ka "Enhet" ir uz emocionāla pacēluma viļņa, kurā ceram dalīties piektdienas koncertā."

Ieskats grupas tūres ikdienā:


Neilgi pirms došanās ceļā, "Enhet" publicēja un bezmaksas lejupielādei piedāvāja 2008. gada albumā iekļautās dziesmas "Rise" 2014. gada studijas versiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!