Ieskandinot Universitātes radio Naba sešu gadu jubilejas koncertu, kas notiks 5. decembrī Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, radio "Naba" ēterā skanēja intervija ar Lī 'Scarch' Periju. Cienījamais regeja meistars intervijā apgalvoja, ka viņš jūtoties kā veselas 100 personas.
26. novembrī telefonintervijā grāmatu, valdības, radio, televīzijas, universa un nākotnes harizmātiskais skolotājs Lī Perijs (Lee Perry) atklāja savas personības daudzpusību, jo viņš jūtoties kā veselas 100 personas un esot perfekts!

Lī Perijs, neskatoties uz savu ievērojamo vecumu (72 gadi), izklausījās ļoti mundrs, enerģijas pārpilns un mudināja klausītājus kustēties līdzi dvēseles ritmam, jo dvēsele, viņaprāt, atrodas pēdās un tāpēc tā liek cilvēkiem dejot. Uz 5.novembra koncertu Latvijā Lī Perijs solījās ierasties ar kosmisko cepuri galvā, lai spēlētu gan savu galveno instrumentu - dvēseli, gan arī telepātiski - visus pārējos mūzikas instrumentus. Tāpēc koncertā Lī Perijs vēlas redzēt kustīgus cilvēkus ar dvēseli papēžos. Runājot par izglītības nozīmīgumu, viņš ieteica algot labus pasniedzējus, jo studenti cenšas līdzināties saviem skolotājiem un cieņa rosina mācīties. Perijs intervijā ieteica studentiem un visiem radio "Naba" klausītājiem dzīvot saskaņā ar sevi, ticēt savai dvēselei un, protams, kustēties.

Radio "Naba" jubilejas koncerts notikts piektdien, 5. decembrī, Olimpiskajā Sporta centrā. Koncertā uzstāsies arī igauņu-ukraiņu etno - roka apvienība "Svjata vatra", dūdu un bungu mūzikas grupa "Auļi", kā arī 2 Anna, Roberts Gobziņš un "Resnie putni", Dj AG & Raitis un citi.

Biļetes nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!