Foto: Publicitātes foto
29. jūlijā pulksten 20.00 Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" uzstāsies leģendārais dziedātājs un trompetists Bonijs Fīldss (Boney Fields) no ASV, kurš Latvijā viesosies koncertu sērijas "Pasaule Lielajā dzintarā" ietvaros, portālu "Delfi" informē koncertzāles pārstāve Santa Margeviča.

"Īsta mūzika īstu mūziķu izpildījumā," tieši šie slavenā skatuves mākslinieka Prinsa vārdi precīzi raksturo čikāgieša Bonija Fīldsa patieso muzicēšanas garu un spēles prieku. Gluži kā Prinss, arī trompetists Bonijs Fīldss ir daļa no afroamerikāņu mūziķu paaudzes, kuri dzimuši, lai iekarotu skatuvi.

Bonijs Fīldss rada mūziku, ceļojot pa visu pasauli un piedaloties tādos prestižos mūzikas festivālos kā "Jazz à Vienne", "Jazz in Marciac", "Madajazzcar", "Tabarka Jazz Festival" un citos. Mākslinieks dzimis un audzis Čikāgā, bērnību pavadot vecāku iecienīto geto dziesmu un gospeļu kora mūzikas pavadībā, kas mudināja viņu izkopt neatkārtojamu balss skanējumu, ko papildina trompetes spēle. Dziedātāja un trompetista divējādais talants nodrošinājis mūziķim vienu darbu pēc otra blakus tādām mūzikas leģendām kā Lakijs Pītersons, Luters Alisons, Džeimss Kotons, Badijs Gajs, Liza Makkomba, kā arī Džordžs Klintons, Maseo Pārkers, Freds Veslijs un Būtsijs Kolinss.

Liepājas koncertā Fīldsam uz skatuves pievienosies grupa "Elastic" (bijusī "Bite's Blues band") – Raitis Kalniņš (bungas), Roberts Romānovs (bass), Oskars Stolse-Semerovs (vokāls, mutes ermoņikas), Rihards Bērziņš (klavieres, ērģeles) –, kā arī īpašais viesis Igors "REBEL" Novikovs (ģitāra, vokāls).

Biļetes uz koncertu iegādājamas koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā, "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!