Foto: DELFI

No šodienas līdz 17. augustam Liepājā notiks ikgadējais rokfestivāls "Fontaine Festival". Tajā trīs dienās uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā trīsdesmit pašmāju un ārvalstu mūziķu un dīdžeju.

Festivāla producents Edgars Āboliņš informēja, ka festivāla galvenie viesi izvēlēti gan no ārvalstīm, gan pašu mājām un, viņaprāt, īpašs notikums noteikti būšot leģendārā latviešu mūziķa Žorža Siksnas uzstāšanās.

Uz "Fontaine Festival" galvenās "Gypsy Camp" skatuves būs iespēja redzēt un klausīties "Pete Anderson and The Swamp Shakers", "Latvian Blues Band", festivāla namatēva Luija Fonteina grupu "The Starlights Searchers", kā arī "Gagarin Brothers" no Krievijas, "Lapko" un "Knucklebone Oscar" no Somijas un Adams Bombs no ASV, kurš sadarbojies ar neskaitāmiem rokmūzikas milžiem, tajā skaitā grupu "AC/DC", "Kiss", "Hanoi Rocks", "Guns'n'Roses" dalībniekiem, kā arī bijis vairāku minēto grupu dalībnieks.

Uz pārējām skatuvēm koncertus sniegs tādas grupas kā "Bloody Heels", "Karmafree", "Rūsa", "Inokentijs Mārpls", "Rebel Riot", "All Day Long", liepājnieki "Nasty Smile" un "Return To Surface", "The Coco'nuts", "Blinded Memory", "Mary Jane", "Sacramental", "The Big Bluff", zviedru cītaru kvartets "Palace On Wheels", "Kuadra", "Halfchicken" un "Voyeur" no Itālijas, "Strauss" no Lielbritānijas, "Manzana" no Somijas, "Gjutjarn" un "Bulletsize" no Zviedrijas, kā arī "The Briefing", kuriem šis būs vienīgais vasaras koncerts Latvijā.

Bārā "Prison Bar" uzstāsies dubstepa dīdžeju apvienība "Unknown Crusade" un Cannadis jeb Horens ar saulainu "reggae" un "dancehall" mūziku. "Fontaine Festival" notiks Liepājā, klubā "Fontaine Palace" un tā terasē "Acropolis", viesnīcas "Fontaine Royal" bāros "Fire Bar" un "Prison Bar", kā arī pagalmā "Gypsy Camp".

Biļetes pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!