Foto: Publicitātes foto

Novembrī iznāks Lindas Leen BluRay un DVD ieraksts "Klasika", kurš tiks atzīmēts ar prezentācijas koncertu Vidzemes koncertzālē "Cēsis". Ņemot vērā klausītāju lielo interesi, 30. novembrī Cēsīs tiek izsludināts papildkoncerts. Pēc koncertiem, meet & greet laikā būs iespēja tikties ar māksliniekiem, iegādāties "Klasika" BluRay/DVD ierakstus un saņemt autogrāfus, vēsta Lindas Leen menedžmenta pārstāvji.

Vasaras nogalē Dzintaru koncertzālē izskanēja vērienīgs un krāšņs Lindas Leen labāko autordziesmu koncerts "Klasika". Atzīmējot tā izdošanu, Linda un mūziķi aicina uz diviem Bluray/DVD "Klasika" prezentācijas koncertiem 30.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" - plkst. 17 un uz papildkoncertu plkst. 14.

DVD/BluRay "Klasika" prezentācijas koncertā Lindas labākās oriģināldziesmas kopā ar autori izpildīs klasisko stīgu instrumentu virtuozi – ģitārists Kaspars Zemītis, Štrausa stīgu kvartets un perkusiju meistars Rihards Zaļupe. Koncertu scenogrāfijas autors - Kristaps Skulte, projekcijas - Viktors Keino (Dabas koncertzāle), gaismu mākslinieks – Oskars Pauliņš (Latvijas Nacionālais teātris).

Biļetes uz BluRay/DVD prezentācijas koncertiem "Klasika" 30.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" var iegādāties visās "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!