Foto: Publicitātes foto
Lindas Leen Arēnas koncerta DVD "Linda Leen. Live at Arena", kurš tiks izdots 18. maijā, varēs noskatīties pulksten 19.30 uz lielā ekrāna ekskluzīvā seansā "Kino Citadele", portālu "Delfi" informēja "Chameleon Sounds" pārstāve Inga Oliņa.

Darbs pie DVD skaņas un video montāžas ir noslēdzies, un, kā atzīst Linda Leen, process ir bijis iespēja atkal piedzīvot sava līdz šim vērienīgākā koncerta atmosfēru:

"Koncerts un tā DVD versija, pateicoties visiem tā dalībniekiem un jaunajai video un skaņas montāžai, ir izdevies ļoti skaists, saturīgi un emocionāli bagāts un kvalitatīvs!

Šis projekts kopā ar šo gadu man ir atnesis daudz jaunas iepazīšanās ar profesionāli meistarīgiem un emocionāli viediem cilvēkiem, kuri gatavošanas procesu darīja ne tikai produktīvu, bet arī aizraujošu un pozitīvu. Šo sajūtu ļoti vēlos sevī saglabāt."

DVD "Live at Arena" video montāžu veidojusi kompānija "Pilot Heads Production", kuru darbu skaitā ir DVD tādiem mūziķiem kā "Prāta Vētra", "Cosmos" un Raimonds Pauls. Skaņu un surround efektus nodrošina Aigars Grāvers un Gints Pelcbergs.

Biļetes uz "Linda Leen. Live at Arena" seansu var iegādāties iepriekšpārdošanā "Kino Citadele" kasēs un www.forumcinemas.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!