Līvānu pilsētas svētku laikā 24.jūlijā norisināsies "Latgales Mūzikas Festivālu 2010", pavēstīja festivāla rīkotāji.

Otro gadu pēc kārtas Latgales Mūzikas Festivālu sadarbībā ar Līvānu pilsētas domi un "Muzikālo Teātri 7" rīko brāļi Atis un Jānis Auzāni.

Pasākuma organizatoru iecere ir radīt jaudīgu un neatkārtojamu festivāla gaisotni, dodot pozitīvas enerģijas lādiņu gan mūziķiem, gan apmeklētājiem. Tāpat kā pagājušo gadu, festivāls notiks Līvānos, Zaķusalā. Ņemot vērā to, ka šogad festivāls sakrīt ar Līvānu Pilsētas svētkiem, pasākums būs īpašs ar saviem viesiem - muzikālā teātra izrādi "Tas trakais Bellacord Šovs".

Šogad festivāla muzikālajā daļā organizatori ir vēl vairāk koncentrējušies uz mūziku no Latgales, tādēļ, atšķirībā no pagājušā gada, kad festivālā piedalījās arī pieaicinātie viesi - dziedātāji Liene Šomase, Igo un Lauris Reiniks, šogad uz skatuves kāps tikai Latgales grupas, tādējādi parādot to cik daudzveidīga, interesanta un kvalitatīva ir mūzika šajā Latvijas novadā.

Festivālā piedalīsies grupas "Bez PVN", "Dabasu Duravys", "Borowa MC" un "Green Novice". Viens no interesantākajiem festivāla dalībniekiem būs Latgales dziesminieks Sovvaļnīks. Kā pirmie uz skatuves kāps arī brāļi Atis un Jānis Auzāni ar pavadošo grupu, piedāvājot klausītājiem pavisam jaunu programmu.

Tāpat kā iepriekšējā gadā, organizatori īpašu uzmanību veltīs pasākuma tehniskā izpildījuma līmenim, nodrošinot skatuvi, gaismu un īpaši jaudīgu, 70 kilovatu skaņas komplektu.

Vasaras festivālu un svētku karte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!